"...Tied a világ!" - Illés-slágerek a Játékszínben

"...Tied a világ!" címmel tartanak bemutatót júniusban a Játékszínben; az idén 50 éves Illés zenekar dalaiból készülő produkcióban Szörényi Levente és Bródy János is színpadra lép,

 

A Zikkurat Színpadi Ügynökség, a Játékszín és a Békéscsabai Jókai Színház együttműködésében megvalósuló "...Tied a világ!" szereplői közt találjuk Szörényi Leventét, Bródy Jánost és Szörényi Szabolcsot is. A produkcióban többek között Feke Pál, Gubik Petra, Serbán Attila, Vastag Tamás, Nagy Sándor, Csomós Lajos, Gulyás Attila és Liszi Melinda szerepel.

 

Illes Beatunnep

Fotó: Székelyhidi Balázs, mno.hu


Az Illés-jubileum részeként látható, húsz Illés-számból összeállított zenés darabot, sztori-gyűjteményt a Játékszínben láthatja először a közönség június 19-én, a produkció díszbemutatóját 20-án tartják. "A színpad Magyarország kedvenceivel lesz tele, fellép egy rockzenekar, Feke Pál nemcsak közreműködik énekesként, hanem ő lesz a zenei producer is" - mondta korábban egy sajtótájékoztatón Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója, a jubileumi Illés-év executive producere. Feke Pál megjegyezte: a legendás dalok eredeti hangvételét megtartják, a számokhoz tisztelettel nyúlnak.


"Az Illés Zenekar minden dala sláger, minden megszólalásukat kőbe lehet vésni, minden üzenetük kordokumentum" - olvasható az előadás ismertetőjében. Mint írják, a produkcióban az Illés-slágerek fiatal művészek előadásában hallhatók, és Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs jelenléte teszi igazán egyedivé a zenés játékot, amely könnyed, kedves, szórakoztató tisztelgés az Illés Zenekar előtt.


A "...Tied a világ!" című előadást a Játékszínben június 21-én, 22-én és 25-én is műsorra tűzik, a Békéscsabai Jókai Színházban június 27-én és 28-án, a Szarvasi Víziszínházban július 25-én és 26-án (esőnap: 27, 28.), Tihanyban pedig augusztus 8-án (esőnap: 10.) látható.

 

Forrás: MTI

 

 

süti beállítások módosítása