Megújult a Centrál Színház honlapja

A www.centralszinhaz.hu megújult formában várja látogatóit.

 

"Net tovább" - A Centrál köszönti új honlapját:

 

A Centrál Színház honlapja megújul. Ez nem különösebben érdekes hír, honlapok jönnek, mennek az ember életében, és inkább bosszantó tud lenni egy új honlap, semmint öröm. Egy újonnan fejlesztett honlap a régi helyett, csak arra ébreszti rá a használót, hogy mennyire foglya is a saját berögzöttségeinek, megszokásainak, és bár azzal imponál magának, hogy haladó webhasználó aki el is várja, hogy a felület kiszolgálja az igényeit, közben rendre lebukik önmaga előtt, mert az első és legkisebb változásnál, már semmit sem talál meg, amit addig.


Holott a változások éppen a felhasználók miatt vannak.

 

central

 

Az biztos, hogy nem a honlap szerkesztője miatt, mert ha belegondolok, hogy nekünk mi mindent kell most újra tanulnunk... hát nincs az a hipermodern felület, amit magunkénak szeretnénk tudni.


De amikor a rendszergazdák megmutogatták nekünk az új piros-feketét, a fotók elrendezésének lehetőségeit, azt, hogy nem kell ronda kereteket gyártanunk többé. Amikor végignéztük, hogy az egész elrendezés letisztultabb és átláthatóbb, mint eddig, akkor már azt is észrevettük, hogy sokkal szebb is.


Jó, ez persze divat, ezt is megszokjuk majd, a felhasználók is, és majd jönnek új trendek, amihez megpróbálunk újabb fejlesztésekkel, de most elfogódottan nézzük a Centrál átszabott honlapját. Mert ne áltassuk magunkat. Ez ráncfelvarrásnál sokkal több. Itt azért a botox helyett fiatalság szérumot használtak, ha nem is örököt.


Itt állunk hát a megújult Centrál honlapja előtt, kicsit sajnálva magunkat a rengeteg előttünk álló munka miatt és közben elégedetten csettintve, hogy a honlapban benne van a holnap. A várható igények frappáns kielégítése, a könnyed elérések, gyors találatok. Ráadásul az egész baromi szép. Örülünk neki. Na jó, ma nem még. de holnap. Ááá, voltaképpen már ma is.


A használatban meg összeszokunk mindannyian. Mindig ez van.

 

A honlap itt található.

 

Forrás: Centrál Színház

 

 

süti beállítások módosítása