Sceni-Tech 2014 - Színháztechnikai kiállítás nyílik a Tháliában

2014. május 22-23-án rendezi meg a Magyar SzínházTechnikai Szövetség idei szakmai rendezvényét Sceni-Tech 2014 néven a Thália Színházban, és ezzel párhuzamosan továbbképzést is tart. A rendezvény a

Színházi Műszaki Vezetők Országos Találkozója is egyben.

SCENITECH 2014

 

A gazdag továbbképzési program mind színpad-gépészeti, mind pedig hang- és színpadvilágítási témákban izgalmas előadásokat tartogat. Az érdeklődők többek közt a munkavédelem és kockázat-elemzés időszerű kérdéseiről, hangtechnikai újdonságokról, aszínpadvilágítás legmodernebb LED-es eszközeiről, a színpadgépészet aktuális újdonságairól és a színházi szakmák és a szakoktatás helyzetéről tájékozódhatnak.

 

A rendszvényt Csanádi Judit díszlettervező munkáiból válogatott kiállítás egészíti ki, melyen többek között a 2009-es szöuli World Stage Design kiállításon Ezüst-díjat nyert munkája is látható lesz.

 

A találkozón – a tagokon túl – az ország minden színházának művelődési központjának műszaki és gazdasági igazgatójának, főmérnökének, műszaki vezetőjének, tárvezetőinek, valamint a szakcégek vezetőinek részvételére számítanak. Meghívták a határon túli magyar nyelvű színházakban dolgozó kollégákat is.

 

Idén a rendezvény keretében tartják meg a SzínházTechnikai Szövetség évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését is, ezért minden tag aktív részvételére számítanak!

 

A SzínházTechnikai Fórum szakmai előadásai, továbbá a Műszaki Vezetők Országos Találkozója és az MSzTSz Közgyűlése a Mikroszínpadon kerül megrendezésre. A rendezvény a Mikroszínpad főbejáratán át érhető el, és ott lesz a regisztráció is. A rendezvény programjainak látogatása mindenki részére ingyenes.

 

További információ és a részletes program itt található.

 

 

süti beállítások módosítása