Táncfotó-pályázatot hirdet a Cultest

Táncfotó-pályázatot hirdet a Cultest. A beérkező pályaműveket többek között Somorjai Enikő, az Operaház balettművésze bírálja el.

 

Illusztracio Tancfoto Palyazat

 

A Cultest felhívása:

 

Fotózz és mutasd meg, mit jelent számodra a tánc! Egymillió Ft összérték feletti szakmai- és közönségdíjak, 6 000 Ft értékű garantált nyeremény minden nevezőnek!

 

· Ingyenes nevezés és részletek: http://bit.ly/Cultest_Tancfoto

· Határidő: 2014. június 15. 23:59

 

A tánc az egyik legősibb, legőszintébb kifejezési formánk. Érzéseinket, vágyainkat, gondolatainkat a mozgás nyelvén felszabadító erővel tudjuk megfogalmazni. Somorjai Enikő balettművész azért állt a fotópályázat élére, mert szeretné, ha együtt sok-sok emberhez juttatnánk el a tánc üzenetét!

 

Készülhet a fotód mobiltelefonnal vagy profi felszereléssel, koncentrálhatsz az újszerűségre vagy a finom kidolgozottságra, szólhat a kép balettről, néptáncról, discóról, kerti bolondozásról. Egy a fontos: mutasd meg a világnak, mit jelent számodra a tánc!

 

Eredményhirdetés: június 25-én, a RAM Colosseumban egy gálaelőadás keretében, melyen minden versenyző ingyen vehet részt. A műsorban Somorjai Enikő is táncol, ezt követően személyesen adja át a díjakat.

 

Zsűri

 

· Somorjai Enikő, az Operaház balettművésze

· Kanyó Béla fotóművész, táncfotós

· Bokor Roland, a Rudolf Nureyev nemzetközi balettverseny alapító igazgatója, tánckritikus

 

Nyeremények

 

A legjobb képekből kiállítás nyílik a RAM Colosseumban és megjelennek a PRAE.hu kulturális portálon.

 

Garantált díj minden nevezőnek és hús szavazónak: 6 000 Ft értékű páros jegy a Modern + 1 című balettelőadásra, melyben Somorjai Enikő is szerepel. A jegyek személyesen a művésznőtől vehetők át, és a 2014. év bármely előadására beválthatóak.

 

Szakmai díjak és közönségdíj: összesen 400 000 Ft értékű csomagok a tánc elkötelezett támogatója, a Zepter jóvoltából

 

 

süti beállítások módosítása