Jordán Tamás estje és a SingSingSing érkezik Sopronba

Május 31-én Jordán Tamás látogat Sopronba Széllel szembe című stand up estjével, június 6-án és 7-én pedig a SingSingSing musical show második része lesz látható a Petőfi Színház műsorán.

 

Széllel szembe Jordán Tamással

 

Széllel szembe (Poénok és poémák) címmel Jordán Tamás Kossuth-díjas színművész stand up műsorát tekintheti meg a közönség május 31-én, szombaton este fél nyolckor a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. Az előadás a soproni Petőfi Színház pódiumbérlet sorozatában látható.

 

jordantamas

 

"Jordán Tamás a magyar színház és film kultikus színésze. Ő az, aki igyekszik estjeivel őrizni a költészetet, az irodalmi értékeket, a minőséget. Jordán Tamás minőségi színházi ember. Aki őt választja, soha nem csalódik. Fergeteges tréfákat tud rögtönözni, majd hirtelen a megtörtént sztorik menetét versekkel képes megszakítani. Mindent tud a szakmájáról. Igazi művész. Egyszemélyes színház ő, édes-búsan, amilyen az életünk. Ilyen a stand-up estje. Jordán Tamás a »példaértékű műfaji újításért« megkapta a VIDOR Fesztivál különdíját. - áll az előadás ajánlójában.


"Sok bajom van a stand up műfajjal. Alig-alig van jó, a többsége komoly szenvedést okoz. Ezt még el is lehetne viselni. Az igazi katasztrófa az, hogy a közönség ezekért is odavan. Felébredt bennem egy dacos düh. Elhatároztam, hogy én is csinálok egy speciális stand up-ot, amelynek az a lényege, hogy a remek történeteim közé becsempészek verseket is. Hiszen a vers is közlés, sok esetben történet is, megpróbálom úgy belopni, hogy egy-egy vers jelenléte magától értetődő legyen" - mondta az estről Jordán Tamás.

 

Újra SingSingSing

 

A SingSingSing musical show második részét tekinthetik meg a nézők a soproni Petőfi Színházban június 6-án és 7-én.

 

vastagtestverek


Az előadásban többek között a Macskák, A nyomorultak, a Moulin Rouge, az Aida, a Notre Dame, a Diótörő és Egérkirály, a Chorus Line, az Elisabeth, a Mamma Mia, az István, a király, a Made in Hungária és a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című zenés darabokból hangzanak el ismert részletek. A produkcióban színpadra lép Szomor György, Vastag Tamás, Vastag Csaba, Buch Tibor, Halas Adelaida, Füredi Nikolett és a soproni Petőfi Színház művészei: Simon Andrea, Szőcs Erika, Horváth Andor, Savanyu Gergely. A rendező-koreográfus Szakál Attila.

 

 

süti beállítások módosítása