Mamma Mia! - A Szombat Esti Lázban mutatkozott be a musical

Meglepetésekkel készültek a szerkesztők az RTL Klub Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsorának fináléjára. A show sztárpárjai és profi táncos partnereik mellett a Madách Színház színészei is a parkettre léptek a Mamma Mia! musical egyvelegével.

Az előadás főszereplői a színház táncművészeinek közreműködésével mutatkoztak be a musical legsikeresebb dalaiból készült összeállítással, melyet a műsor nézői hallhattak először magyar nyelven.

 

A Mamma Mia! egyveleg:

 


A fiatalok, azaz Sophie és Sky szerepében fellépett Muri Enikő és Kiss Ernő Zsolt. Balogh Anna, Détár Enikő és Gallusz Nikolett képviselték a musical női főszereplőit, míg a férfiak táborát Hajdu Steve, Molnár László és Weil Róbert erősítették.

 

Az előadás és a döntő extra produkciójának koreográfusa,Tihanyi Ákos az RTL Klub számos műsorához készített már koreográfiát, így a Szombat Esti Láz előző adásaiban is közreműködött.

 

mamma-mia2

 Fotó: RTL Klub/ Halász Jácint

 

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutatót 2014. augusztus 15-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptember 26-27-28-án pedig a Madách Színházban tartják, ahol már próbálnak a színészek.

 

süti beállítások módosítása