Nyári turnén a Vörösmarty Színház

A Vörösmarty Színház több előadása útra kel a nyár folyamán. A Lear király és a 3:1 a szerelem javára Gyulán, az Indul a bakterház, a Pillangó és a My Fair Lady Budapesten "nyaral", és a Szegedi Szabadtéri Játékokon is vendégszerepel a színház. A fehérváriak az Orlai Produkciós Iroda előadásait tekinthetik meg a Pelikán Udvarban.

Elsőként a Lear király indul vendégszereplésre a Vörösmarty Színház előadásai közül: Shakespeare klasszikusát július 9-én, szerdán 20.30-tól tekinthetik meg az érdeklődők a Gyulai Várszínházban.


Július 11-én Indul a bakterház a Városmajori Szabadtéri Színpadra. Rideg Sándor komédiáját 20 órától tekintheti meg a nagyérdemű. A Pillangó szintén a Városmajorba utazik: a Móricz Zsigmond regényéből készült szerelmi idillt július 15-én 20 órától játsszák. A My Fair Lady a Margitszigeten lesz látható. Eliza Doolittle és Henry Higgins történetét július 18-án, pénteken és 20-án, vasárnap 20 órától játsszák a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

 

bakterhaz13

Indul a bakterház


A Gyulai Várszínházban láthatják először a nézők a 3:1 a szerelem javára című zenés vígjátékot. Bagó Bertalan rendezését július 31-én, augusztus 1-jén és 2-án mutatják be a Gyulai Tószínpadon. Az előadás székesfehérvári premierje október 4-én lesz.

 

A Szegedi Szabadtéri Játékokon az Indul a bakterház című előadást játsszák augusztus 8-án és 9-én 20 órától.

 

Míg a Vörösmarty Színház előadásai Budapesten, Gyulán és Szegeden vendégszerepelnek, a székesfehérváriak az Orlai Produkciós Iroda előadásait tekinthetik meg a Pelikán Udvarban. Július 1-jén Csákányi Eszter Akit az istenek szeretnek című zenés estjére várják a közönséget. Kulka János július 3-án és 8-án lép fel Ez a hely című előadásával.

 

Mohácsi János 2012-ben végzett színészosztálya a Micsoda útjaink című Cseh Tamás-estet adja elő július 9-én és 10-én két fehérvári vendégművésszel, Váradi Eszter Sárával és Keller Jánossal.

 

Forrás: Vörösmarty Színház

 

 

süti beállítások módosítása