Új hűségprogramot indít a Művészetek Palotája

Június 3-tól Müpa+ néven ingyenes hűségprogramot indított a tizedik, jubileumi évadára készülő Művészetek Palotája.

A regisztráló látogatók ezentúl minden jegy- és bérletvásárlás után pontokat kapnak, amelyekkel fokozatosan bővülő előnyökhöz – többek között jegyárkedvezményekhez, elővásárlási lehetőségekhez, exkluzív programokhoz – juthatnak.


A Müpa+ regisztrációhoz kötött, minden látogató számára elérhető rendszerében a hűségpontokat a Művészetek Palotája saját rendezésű előadásaira vásárolt jegyek megvételével lehet gyűjteni, minden 100 Ft elköltése után 1 pontot írnak jóvá. A pontgyűjtés mind online, mind személyes vásárláskor érvényesíthető.

 

mupa2

 

A „Még több Müpa!” szlogennel összhangban a program négy szintje más és más lehetőségeket rejt. Már a belépés szintje olyan szolgáltatásokat és kedvezményeket tartalmaz, mint az eseti kedvezményes jegyvásárlási lehetőség, az előadás előtti e-mailes emlékeztető, CD- és könyvesboltkedvezmény, vagy a személyre szabott hírlevél. A további szinteken az 5-10-15%-os jegyvásárlási kedvezmények mellett bérlet- és jegy elővásárlási lehetőségek is elérhetők, illetve olyan exkluzív programok, ahol a hűségprogram tagjai a kulisszák mögé látogatva akár személyesen is találkozhatnak napjaink ünnepelt hazai és nemzetközi művészeivel.


Az új program része annak az adatbázis-kezelő rendszernek, amellyel a Müpa nemzetközi szinten is egyedülálló módon a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a közönség igényeit a nézői preferenciák alapján. Az elmúlt időszakban nemzetközi fórumokon Európa számos kulturális intézménye komoly érdeklődést mutatott a fejlesztés iránt.


További információk: www.mupa.hu/mupaplusz

 

Forrás: Müpa

 

 

süti beállítások módosítása