Külföldi vendégszereplésre készül a Duda Éva Társulat

Angliában és Németországban turnézik a Duda Éva Társulat, valamint speciális workshopra készülnek augusztusban.

Duda Eva Tarsulat After

After (fotó: Dömölky Dániel)

 

Utolsó előadások Grazban: BÁL
A Szputnyik Hajózási Társaság és a grazi Schauspielhaus közös előadása a Bál, mely még két alkalommal lesz látható Grazban, június 12-én és 17-én. A darab koreográfusa Duda Éva, emelett a társulat két művésze, Simkó Beatrix és Grecsó Zoltán is szerepel a produkcióban.

Előadói díjak a Tánc Fesztiválján
A Duda Éva Társulat két tagja is Előadói díjat kapott A Tánc Fesztiválján, Veszprémben. Jenna Jalonen az AFTER című előadásban és a Willany Leóban nyújtott alakításáért, Lázár Eszter pedig a Body Building és a Body Studies szerepéért.

 

 

Vendégszereplés külföldi fesztiválokon
A Duda Éva Társulat idén nyáron két rangos nemzetközi fesztiválon is vendégszerepel. Rosana Hribar és Gregor Lustek Egy csókkal kezdődött? című előadása júliusban a Be Fesztiválon, Angliában lesz látható, míg Düsseldorfba, az Internationale Tanzmessere látogat a társulat, ahol a kiállítás mellett a programba is beválasztották az említett előadást.


Parkour és kortárs tánc fúziója - Speciális Workshop Augusztusban! Augusztus 18-23, Jurányi Inkubátorház
A workshop vezetője Tony Thich, a Yamakasi csoport által működtetett Art Du Déplacement Academy oktatója, valamint Csuzi Márton, a Duda Éva Társulat táncművésze, aki az említett akadémián szerzett oktatói képesítést tavaly. "6 napon keresztül, napi 6 óra, hogy szellemi és fizikai határainkat tágítsuk együtt ebben a „belvárosi táborban”. Cél egy igazi csapat építése, a közösségi élmény és egy kihívásokkal teli formanyelv keresése, melynek anyagát Te viszed haza! Akarat, bátorság, kreativitás! Részletek hamarosan…- olvasható a workshop ajánlójában.

 

Forrás: Duda Éva Társulat

 

süti beállítások módosítása