Színészek a startvonalnál - Jön a 2. OlimpiART Művészolimpia Kecskeméten

A hazai művészvilág képviselői június 21-én Kecskemétre érkeznek, a 2. művészolimpián 7 sportágban összesen 150-en állnak rajthoz.

Régi hagyományt elevenített fel 2013 júniusában a kecskeméti Katona József Színház. A 2000-es évek elején a közönség és a művészek körében is népszerűek voltak a színészek részvételével megrendezett sportversenyek. Ennek folytatása, és egyben egy új időszámítás kezdete lett az első sikeres kecskeméti OlimpiART.

olimpia

Az idei verseny négy helyszínen (KTE pálya, Katona József Gimnázium, Kecskeméti Spartacus Sportkör, Kecskeméti Fürdő) zajlik majd. A sportágak: úszás, tenisz, asztalitenisz, sakk, kosárlabda, labdarúgás és atlétika. A résztvevők 14 budapesti és vidéki színházból, valamint a nagyváradi Szigligeti Színházból és a temesvári Csiky Gergely Színházból érkeznek. 

 

A küzdelmek után, este a színház mögötti területen a Vien Dans fiatal kecskeméti zenekar, majd Kovács Áron karaoke showja szórakoztatja a résztvevőket és az érdeklődőket. Az olimpia eredményhirdetését Pölös János humorista vállalta magára, a színházi rekliviákért rajongóknak régi plakátok, műsorfüzetek börzéjét kínálják.

 

A rendezvények ingyenesek!

Az OlimpiArt-ról bővebb információ: www.kecskemetikatona.hu

 

süti beállítások módosítása