Elindult a jegyvásárlás a Katona szeptemberi előadásaira

Az őszi bemutatók nyílt próbáival, Jónás Vera koncertjével, a Színházak Éjszakájával és több, nagysikerű produkcióval nyitja az évadot a Katona József Színház. A szeptemberi programokra a jegyek már megvásárolhatók a színház weboldalán.

A tavaszi teltházas előadások után szeptember első hetében Magyar Éva vendégjátéka látható újra: a Marlene ezúttal a Kamrában kel életre összesen négyszer szeptember 5-7. között, két alkalommal angol nyelven.

 

Ingyenesen megtekinthető a Katona két októberi bemutatójának nyílt próbája: a Kamrában szeptember 6-án az M/S, 20-án pedig A két Korea újraegyesítése című előadások alkotófolyamatába pillanthatnak be a nézők.

 

godot katona

Godot-ra várva (fotó: katonajozsefszinhaz.hu)

 

Folytatódik a Katona+ című sorozat felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel a színház előcsarnokában: ősszel elsőként a Jónás Vera Experiment koncertjére várják az érdeklődőket szeptember 13-án.

 

A repertoár-előadások közül szeptemberben már látható lesz többek közt a Top Dogs, A mi osztályunk, a Rükverc és a Godot-ra várva.

 

A Katona József Színház idén is részt vesz a Színházak Éjszakáján szeptember 20-án: az egésznapos, közel 30 színházat érintő rendezvényre augusztus 1-től lehet belépőt vásárolni az interneten, szeptembertől pedig személyesen is.

 

A Katona Közönségszolgálati Irodája a nyári szünet után augusztus 25-én nyit.

 

Forrás: katonajozsefszinhaz.hu

 

 

 

süti beállítások módosítása