Kedden indul a bérletezés Nyíregyházán

Július 15-étől kezdődik a bérletárusítás a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

Az előző évadban vásárolt bérletes helyeket augusztus 5-ig foglalják. A kedvezményes bérletek csak személyesen, érvényes pedagógus, valamint nyugdíjas igazolvánnyal vásárolhatók meg.

 

moricz

 

Csoportos bérletvásárláskor az óvodás bérletekhez 10 fő, gyermek és maxi bérletekhez 20 fő fölött 1 db „kísérő” bérlet váltható.

 

Csoportos jegy- és bérletvásárlás esetén (10 fő fölött) a Nyíregyházától 20–40 km távolságra lakók a jegyek és bérletek árából 5%, a 41 km-nél messzebbről érkezők 10% kedvezményt kapnak.

 

Érvényes diákigazolvány felmutatásával előadás előtt 1 órával a jegypénztárban (kivéve nagyszínpadi bemutató) ifjúsági jegy vásárolható a szabad helyekre.

 

A teátrum a 2014/2015-ös évadban is megajándékozza bérletvásárlóit: minden megvásárolt felnőtt bérlet mellé egy kedvezményre jogosító wellness utalványt is adnak. A bérletvásárlási akció július 15. és 26. között érvényes.

 

A hűséges nézők bérletük megvásárlásakor a jegyirodában kitöltött szelvénnyel részt vesznek egy „VIDOR nyereményjátékon” is: a bérletvásárlók között 50 db belépőt is sorsolnak ki a VIDOR Fesztivál előadásaira 50% kedvezménnyel.

 

süti beállítások módosítása