Flying Bodies - Yamakasi-parkour-kortárstánc workshop a Jurányiban

Augusztus 18. és 23. között Tony Thich és Csuzi Márton intenzív workshopot tartanak a Jurányi Házban, ahol a résztvevők belekóstolhatnak a parkour, az akrobatika, a kortárstánc és a harcművészetek elegyébe.

Láttál már Yamakasi filmet? Szeretnéd kipróbálni? Nemcsak utcai akadályok legyőzése a cél, hanem az önmagunk által felállított határok átlépése, a félelem legyőzése és a kreativitás fejlesztése. 

Tanulj közvetlenül tőlük!

Akarat, bátorság, kreativitás!

 

flying bodies1

 

Tony Thich (yamakasi, Art Du Déplacement Academy) és Csuzi Márton (Duda Éva Társulat, Art DU Déplacement Academy) bemutatják a FLYING BODIES nevet viselő 6 napos, intenzív workshopot, ahol a résztvevők belekóstolhatnak a parkour, az akrobatika, a kortárstánc és harcművészetek elegyébe. Hat nap fizikai és szellemi szárnyalás. Kísérlet, ahol az említett mozgásformák találkozása útján, a szellem és a test is szabadabbá válik. Igazi mozgás, igazi elmozdulás.


 

 

A napot Tony Thich kezdi, parkour és akrobatika oktatásával és erőnléti felkészítéssel. Ezután Csuzi Márton a kortárstánc, a szabad mozgás, a harcművészetek világában kalauzolja a résztvevőket, különböző koncentrációt, koordinációt fejlesztő gyakorlatokkal egybekötve. Közös ebéd és pihenés után pedig, együtt vezetnek egy kreatív, kísérleti foglalkozást, melyben segítenek megtalálni az említett mozgásformák fúzióját.

 

Mindezt remek szórakozást ígérő kiegészítő programok kísérik: játékok, közös vacsora és performansz, közös mulatság és még számos meglepetés.

 

flying bodies2


A hét egy szakmai bemutatóval és záróbulival végződik. A bemutatón, közönség előtt is próbára teszik a workshop eredményeit.

 

Ez a FLYING BODIES, ez az ADD, a helyváltoztatás művészete.

 

Bővebb információ és jelentkezés:

www.moveinstudio.hu

 

süti beállítások módosítása