Kövek - Soproni vendégjáték a Szélrózsa találkozón

A soproni Petőfi Színház Kövek című tanjátékával szerepel a soltvadkerti Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozón július 19-én (szombaton). A produkció rendezője Molnár Anikó.

A Magyarországi Evangélikus Egyház július 16. és 20. között Soltvadkerten tizedik alkalommal rendezi meg a Szélrózsa nevű evangélikus ifjúsági találkozót, amelyre gazdag programkínálattal várják a fiatalokat.

 

"A Szélrózsa középpontjában Krisztus áll. Nem a világi fesztiválokkal akarunk versenyezni, hanem be akarjuk mutatni, hogy milyen jó az Egyházhoz tartozni  A háromszáz önkéntes segítségével megszervezett találkozón 28 helyszínen 200 programmal várjuk az érdeklődőket" - áll a fesztivál ajánlójában.

 

ako2

 

A soproniak Kövek című előadása az elmúlt két évben a teátrum iskolaszínházi programjának keretében több oktatási intézménybe, kulturális eseményre kapott meghívást megyén belül és azon túl is. A megrendítő tanjáték kamaszokról szól, kamaszoknak. Az előadás megtörtént esetet mutat be. Kallódó fiatalok unalmukban köveket hajigálnak az autópályára, a kocsikra, s az egyik telitalálatuk után
meghal egy családapa.

 

Játsszák: Papp Attila, Ács Tamás, Czár László, Molnár Anikó, Szlúka Brigitta és Horváth László.

 

Forrás: Soproni Petőfi Színház

 

süti beállítások módosítása