Godspell - Bibliai témájú musicalt mutat be a Spirit

A Spirit Színház augusztus 8-án mutatja be a Godspell című, Máté és Lukács evangéliumán alapuló musicalt a Budapest Jazz Clubban. Jézus szerepében Egyházi Géza, Júdásként Torres Dani látható.

A Spirit Színház ajánlója:

 

Mi lehet az oka, hogy a hetvenes években szinte egyszerre, de egymástól függetlenül két mű is a zene, mégpedig a közérthető zene nyelvére fordította a világ legrégibb és legszebb történetét, a Bibliát? Talán az a tény, hogy kultúránk alapműve évtizedekig méltatlan mellőzöttségbe kényszerült. Generációk nőttek fel úgy, hogy legfeljebb érintőleges ismeretséget kötöttek vele. Pedig jellemformáló tanításait, kristálytiszta mélységű történeteit egyetlen társadalom sem nélkülözheti. Hit nélkül – valamilyen hit nélkül – az emberiség a vesztébe rohan. És ha éppen a zene az az eszköz, ami célba juttatja az üzenetet, és eltalálja az ifjú és idősebb nézők szívét – hát akkor szóljon a gyönyörű, fiatal zene!

 

godspell spirit

 

 

Stephen Schwartz - David Greene - John Michael Tebelak:

 

Godspell

 

Isteni rockjáték Máté és Lukács evangéliuma alapján

 

Jézus: Egyházi Géza

Judás: Torres Dani

További szerepekben: Faggyas Alexandra, Fábián Niki, Fecske Dávid, Katz Zsófi, Lőrincz Adrienn, Petkovics Diána, Schupp Gabi, Török Tamás
    

Koreográfus: Bakó Gábor

Rendező: Jantyik Csaba

Produkciós vezető: Perjés János

 

Bemutató:

augusztus 8. 19.00, Budapest Jazz Club

 

További előadások:

augusztus 18. 19.00, Zuglói Nyári Játékok

augusztus 29. 19.00, Budapest Jazz Club

 

 

 

süti beállítások módosítása