Christopher Walken musicalben szerepel

Ismét megvillantja tánctudását Christopher Walken, a hetvenegy esztendős színész az NBC most készülő Pán Péter-musicaljében Hook kapitányt alakítja.

A készülő musicalről Robert Greenblatt, az NBC Entertainment elnöke beszélt Beverly Hillsben, a Tévékritikusok Szövetségének rendezvényén.

 

Walkent sokan gondolják drámai színésznek, pedig egy egész sor zenés filmben játszott az 1981-es a Filléresőtől a 2007-ben bemutatott Hajlakk című produkción keresztül az idei Clint Eastwood rendezte Jersey Boys című alkotásig – emlékeztetett az Entertainment Weekly.

 

christopher-christopher-walken-1279358-392-500

 

A Pán Péter-musical címszereplőjét még keresik – árulta el Greenblatt hozzátéve, hogy mindenképpen egy színésznőre akarják bízni a szerepet. Eredetileg Kristen Bellt kérték fel, de ő az elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni. Számos más jelölt is felmerült, de szintén egyeztetési nehézségek akadályozzák őket. A forgatás augusztus 5. és december 5. között zajlik majd.

 

Az NBC-nek tavaly szép sikere volt A muzsika hangja élő televíziós bemutatójával: a háromórás musicalt 18,6 millió néző látta. Azóta a Fox televízió is bejelentette, hogy 2015-ben élő produkciót készítenek a Grease-ből.

 

Az NBC nem először foglalkozik a Pán Péter-történettel. Az eredeti Broadway-produkció, amelyet a tévécsatorna 1955-ben élőben közvetített, 65 milliós közönséget ültetett a képernyők elé. A csatorna 1956-ban és 1960-ban újból műsorra tűzte a darab élő közvetítését.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása