“A 2014-es év számomra dupla jubileum” – MÁZS koncert Nyíregyházán

Augusztus 2-án Mészáros Árpád Zsolt ad jubileumi koncertet Nyíregyházán MÁZS 40-25! címmel. A színész a show-műsorról mesélt.

"A 2014-es év számomra dupla jubileum, ezt tükrözi a koncert címe is. A 40. születésnapom egybeesik a szakmai pályafutásom 25. évfordulójával. Így azt gondoltam, hogy ez egy kiváló alkalom, hogy életem eddigi legfontosabb eseményeit az ország több pontján megosszam a közönséggel" – avatott be a részletekbe Mészáros Árpád Zsolt, aki azt is elárulta, hogy a 40-25! nyíregyházi állomásán megtarják a Ram Colosseumos koncert vázát, de a dalok tekintetében új műsorral készül.

 

nyiregy2013 03


"Pályámat meghatározó kedvenc dalaimon kívül olyan szerzeményekkel is készülök, melyek a jövőmet vetítik előre, ezzel is sejtetve a koncert végén, hogy még az idei évben lesz egy meglepetésem..." – tette hozzá.

 

A színész az egész estés műsorban a már jól ismert MÁZS-Kazár blokk mellett operett-slágereket is énekel. Vele lesz ezen az estén Kenéz Gábriel, aki a popdalait írta. Elkíséri őt az egész zenekara, akikkel megmutatják, mi az az igazi rock and roll.

 

MÁZS

 

Mészáros Árpád Zsolt két hete a Legénybúcsú címú új musical-comedy egyik főszerepét alakította, de már próbál a koncertre. "Alapvetően nagyon élvezem, hogy egyik produkcióból a másikba esem. Egy színésznek nincs annál jobb érzés, mint amikor sokfelé hívják. Ez természetesen egy sokkal koncentráltabb felkészülést kíván tőlem. A nyíregyházi show-ra három napos intenzív zenekaros próbán veszek részt, de a dalok újrahallgatását és tanulását már másfél hónapja megkezdtem. Kocsiban, vezetés közben, például nagyon szeretek gyakorolni" – mondta.

 

nyiregy2013 04

 

Az Operettszínház művésze azt is elárulta a Színház.hu-nak, hogy a nyíregyházi koncertek állandó partnere, Kazár Ticiána is fellép a show-n, valamint Hegyi Balázs is vendégszerepel. És akár csak az elmúlt években, idén ismét bemutatkoznak fiatal tehetségek.

 

"Nagyon sok helyre hívnak fellépni, előfordul, hogy napi négy koncertem van az ország különböző pontjain, ilyenkor reggeltől estig úton vagyunk. Számomra különleges hangulata van a benzinkúttól benzinkútig tartó hétvégéknek is. Augusztus 21-én és 23-án az Elisabethet már a Budapesti Operettszínházzal játszom Baján, és szeptembertől – szintén az Operettben - próbálom a Mozartot, ami különleges alkalom, ugyanis 10 év után ismét Wolfgang bőrébe bújhatok. Miközben már a decemberben megjelenő lemezemen is dolgozunk. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyi feladat mellett jut időm a szeretteimre is. Ugyanis a gyerekeim mára a kulisszák mögött is otthonosan mozognak és sok helyre eljönnek velem, így egy-egy koncert után boldogan tudok programokat szervezni velük." 

 

süti beállítások módosítása