Pótfelvételit hirdet a Jókai Színház Színitanháza

A Békéscsabai Jókai Színház közleménye.

A Békéscsabai Jókai Színház és a Harruckern János Közoktatási Intézmény Színitanházában a helyeket még nem teljesen töltötték be, így azoknak a diákoknak sem kell elkeseredniük, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem: az augusztus 25-i pótfelvételi során van esélyük arra, hogy Békéscsabán tanulhassanak.

 

szinitanhaz jokai

 

Idén is 4 szakra várják a jelentkezőket: divat- és stílustervező, színházi táncos, színpadtechnikus-szcenikus és színész képzésekre. Az ingyenes képzésekre augusztus 25-én lehet felvételizni, 10.00 órától az Ibsen Házban. (Békéscsaba, Andrássy út 1-3.)


"A Színitanház - a 20 éve elindított színészképzés mellett - a magyar színházi piacon hiány - és háttérszakmák képzésére, igazi gyakorlati tudást nyújtani jött létre" – hangsúlyozta Seregi Zoltán, a Színitanház vezetője. Az ingyenes képzés a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház területén zajlik neves színházi szakemberek irányításával, mely érettségire épülő OKJ-képesítést nyújt.

 

Az alapszak elvégzése után választható "szakképesítés-ráépüléssel" 3 újabb szakképesítés szerezhető meg. A Színitanház oktatási koncepcióját igazolja, hogy végzett diákjaink túlnyomó többsége a pályán tudott maradni és a színpadon vagy a háttérben értékes munkát végez.

 

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház

 

 

süti beállítások módosítása