Továbbképzést tart a Színházi Dolgozók Szakszervezete

A Színházi Dolgozók Szakszervezete szeptemberben továbbképzést tart leendő és már gyakorló szakszervezeti vezetők részére.

A SZíDoSz felhívása:

 

Tisztelt Szabadfoglalkozású színészek, tisztelt leendő szakszervezeti tagok!

 

2014. szeptember 1.-én és 2.-án a Városligeti fasor 38. szám alatt a Színházi Dolgozók Szakszervezete továbbképzést tart leendő és már gyakorló szakszervezeti vezetők részére. Ez a képzés erősítheti szakszervezetünk hatékonyságát, amihez eltökélt és felkészült szakszervezeti képviselőkre van szükség.

 

theater-masks

 

A program célja, felkészíteni a szakszervezeti tisztségviselőket a jogszerű és hatékony érdekképviseletre. A kétnapos képzés keretében napirendre kerülnek a szakszervezet feladatai, jogosítványai és a joggyakorlás módja, valamint az eltérő foglalkoztatási viszonyokra vonatkozó szabályok. A szakképzett oktatók és munkajogászok előadásaiból számos ismeretre tehetünk szert a jogi ismeretektől a konfliktuskezelési és munkáltatókkal folytatandó tárgyalási technikákig.

 

Szeretnénk, ha a szabadfoglalkozású színészek is lehetőséget kapnának arra, hogy ebben a képzésben részesüljenek. Ezért várjuk azon utazó és magántársulatok vezetőinek jelentkezését is, ahol legalább minimális szakszervezeti tagság létezik.


A jelentkezéseket a szidosz2@gmail.com, illetve a virag@komedias.hu email címre kérjük, telefonon pedig a szakszervezet telefonszámán a 342-9944, 321-1120/133, 150-es melléken lehet bejelentkezni.
A jelentkezési határidő: 2014. augusztus 15.
A későbbi jelentkezéseket már nem tudjuk elfogadni.

 

Kovács Éva Rebecca
SzíDoSz Szabadfoglalkozású Színművészek Alapszervezetének Titkára
(Rátkai Márton Klub)

 

 

süti beállítások módosítása