Statisztákat keres az Operaház

Az Opera130 eseményre lelkes statiszták jelentkezését várják, akik játékos formában segítenek megidézni a múltat, és eljátszani az Operaház 130 évvel ezelőtti megnyitását. Jelentkezz Te is szereplőnek! Ha ezt 2014. augusztus 14-én éjfélig teszed meg, akkor ráadásul páros belépőjegyet is nyerhetsz a Sziget Fesztivál utolsó napjára.

 

A Magyar Állami Operaház felhívása:

 

Legyél részese a történelemnek, nyisd meg velünk az Operaházat! Idén szeptember 27-én lesz kereken 130 éve, hogy Ferenc József császár jelenlétében, hatalmas érdeklődés közepette megnyitották a vadonatúj színházat. Mi most rekonstruáljuk az eseményeket. Az előkelőségek és a császári udvartartás a Budai Várból hintókon érkezik meg az Operaház épületéhez, ahol ezúttal is hatalmas tömeg fogadja majd. A látványosságra és szenzációra éhes tömeg csillogás iránti vágya miatti felfokozott lelkiállapotában betör az előcsarnokba.
 
1884. szeptember 27-én végül kitessékelték őket, de most csavarunk egyet a dolgok menetén, és az előcsarnokba betörő lelkes érdeklőket szeretettel látjuk Gálaelőadásunkon, ahol a jelen és a közelmúlt legnagyobb operacsillagainak csodálatos produkcióját élvezheti a közönség.
 
opera anno
 
Játssz el a gondolattal! Játszd el velünk! Játszd el velünk újra! Az Opera130 eseményre lelkes statiszták jelentkezését várjuk, akik játékos formában segítenek megidézni a múltat, eljátszani velünk az Operaház 130 évvel ezelőtti megnyitását. Jelentkezz Te is szereplőnek! Ha ezt  2014. augusztus 14-én éjfélig teszed meg, akkor ráadásul páros belépőjegyet is nyerhetsz a Sziget Fesztivál utolsó napjára. A jelentkezők között 5 darab páros belépőt sorsolunk ki vasárnapra, amikor a Sziget Fesztiválon az Opera produkciójában színpadra lép Miklósa Erika, a világhírű szoprán. Te is ott szeretnél lenni? Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálod magad Opera130 statisztának, és máris megnyílik előtted a lehetőség, hogy Te nyerd a Sziget duplajegyek egyikét. Találkozzunk a Szigeten! Találkozunk az Operában!

 
Részvételi szabályok és jelentkezési lap az Operaház honlapján találhatók.
 

 

süti beállítások módosítása