Szervezőket keres a SzínMűHely Alapítvány

Színházi programok szervezésére 2 fő munkatársat keres a SzínMűHely Alapítvány! Jelentkezési határidő: augusztus 21.!

Az alapítvány színházi szakmai programok, projektek, workshopok, konferenciák szervezésével, magyar és külföldi színpadi művek megismertetésével és kiadványok megjelentetésével foglalkozik. Fő tevékenysége a Kortárs Drámafesztivál Budapest társszervezése.


Feladatok: részvétel az idei Kortárs Drámafesztivál megszervezésében és lebonyolításában, Az iskola írója – Az író iskolája c. színházi nevelési program lebonyolításában, az alapítvány pályázati színházi projekteiben, pályázatírásban és bonyolításban.

 

szinmuhely

 

Elvárások: felsőfokú szakirányú végzettség, színházi és nonprofit területen szerzett gyakorlat, aktív felsőfokú angol nyelvtudás, pályázati projektek lebonyolításában szerzett tapasztalat, felhasználói szintű számítógépes ismeretek, precizitás.


Előnyt jelent a színházi szakirányú felsőfokú végzettség, érdeklődés a kortárs színház és az e területen szerzett tapasztalat, több idegen nyelv aktív használata, pályázatírói gyakorlat.


Foglalkoztatás: a II. Kulturális Közfoglalkoztatási Program keretében. A foglalkoztatás időtartma: 11 hónap. Kezdés: szeptember 1.

 

Kizárólag Budapesten regisztrált álláskeresők (függetlenül attól. hogy mennyi ideje) jelentkezését várják.


Magyar nyelvű önéletrajzokat és motivációs levelet ”programszervező” tárgymegjelöléssel a szinmuhely@gmail.com címre várják augusztus 21-ig.

 

További információ:

http://szinhaz.blog.hu/media/image/2014-08-20/11893781/dramafestival.hu
http://szinhaz.blog.hu/media/image/2014-08-20/11893781/szinmuhely.hu

 

süti beállítások módosítása