Színházbérlet-sorozatot indít a Zenthe Ferenc Színház Bátonyterenyén

A Nógrád megyei Bátonyterenyén helyi bérletes sorozatról szóló megállapodást  írt alá a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház. Ennek értelmében az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtárban a teátrum három előadása - Molnár Ferenc: A testőr, Camus: Félreértés és Shaw: Sosem lehet tudni - várja majd a közönséget.

A megállapodást szerdán kötötte meg a Bátonyterenyei Városi Közművelődési Központ és Könyvtár igazgatója, Pékné Fejes-Marsinszki Ágnes, valamint a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. vezetője, Simon Lajos, de ellátta azt kézjegyével a kezdeményezést azonnal felkaroló polgármester, Nagy-Majdon József is.

 

zenthe

 

Bátonyterenye polgármestere elmondta: a nemrégiben felújított intézményt folyamatosan töltik meg programokkal, amelyek sorába remekül illeszkedik a Zenthe Ferenc Színház kezdeményezése. A három előadásból álló bérletes sorozat minőségi szórakozási lehetőséget kínál a bátonyterenyeiek és a környékbeli településeken élők számára is – mondta Nagy-Majdon József.

 

Simon Lajos kifejtette: a Zenthe Ferenc Színház ebben az évadban már nem csak a megyén kívüli tájelőadásokra lép ki Salgótarjánból, hanem Nógrád megye városaiban is rendszeresen közönség elé kíván lépni. Ehhez kedvezményes bérletkonstrukciót alakított ki, amely nem csak a helyi színházkedvelők számára bizonyul pénztárcabarátnak, de a fogadó önkormányzat, művelődési központ számára is komoly bevételi forrást biztosít.

 

A három előadásra szóló Bátonyterenyei Városi Bérlet 5000 forintos áron szeptember 5-től vásárolható meg az Ady művelődési központban, az első előadásra október 10-én este 19 órakor gördül fel a függöny.

 

Forrás: Zenthe Ferenc Színház

 

süti beállítások módosítása