Színházpártoló Alapítványt hozott létre a veszprémi színház

szervezetet Eperjes Károly, a teátrum művészeti vezetője alapította. Az alapítvány célja támogatók, szponzorok felkutatása, hogy a színház tovább tudja erősíteni azt a művészi színvonalat, amelyet a nézők az elmúlt években megtapasztalhattak.

 

A Petőfi Színház közleménye:

 

Az intézmény 100 ezres közönségbázisa, 17 ezres hűséges bérletese az országos nézettségi listák élmezőnyébe repítette a teátrumot, s ezt az eredményt szeretné megőrizni a veszprémi társulat.

 

partolo

 

Az alapítvány kuratóriumának elnöke Kellerné Egresi Zsuzsanna, a Veszprémi Petőfi Színház művészeti főtitkára és értékesítési vezetője. A kuratórium tagjai: Oberfrank Pál, a színház igazgatója, dr. Szerdahelyi Balázs, a Pannon Egyetem Jogi és Közbeszerzési igazgatója, Garancsi Mária, a Veszprémber Zrt. tulajdonosa, dr. Farkas Rozália bíró, dr. Markovszky György, a Markovszky Ingatlan Zrt. igazgatója. Az alapítvány titkára Keresztes János, a veszprémi teátrum művészeti titkára.


Az alapítvány első kuratóriumi ülésén a tagok megállapodtak arról, hogy a színház mecenatúrájának erősítése érdekében megszólítják a veszprémi és
környékbeli vállalkozókat, cégeket, személyesen és írásban is tárgyalásokat kezdeményeznek a leendő támogatókkal.

 

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház

 

 

süti beállítások módosítása