Rádiós sláger lesz A Játékkészítő finálédala

Négy hazai pop- és musicalénekes adja elő a zenés akciómese, A Játékkészítő finálédalát, amely mostantól a rádióban is hallható. A darabot december 27-én mutatják be.

 

a jatekkeszito

 

Zene, színház, cirkusz és a vizuális művészetek találkoznak az új magyar pop-musicalben, A Játékkészítő című "zenés akciómesében".

 

A fináléban hallható dal, melynek címe Álmodd meg a csodát!, múlt héten debütált a Class FM-en, a hallgatók pedig máris kérik a kívánságműsorokban. A musical szereplői - Radics Gigi, Bereczki Zoltán, Király Viktor, Király Linda - eddig még nem énekeltek együtt ebben a felállásban.


A Játékkészítő vezető zeneszerzője Rakonczai Viktor a finálé dallamát Rácz Gergővel közösen írta, a szöveget pedig Orbán Tamásnak köszönhetjük.

 

 

A majd' 300 millió forint költségvetésű gyermekdarabot Magács László rendezi, akinek szereposztásában Alföldi Róbert mellett többek közt Pokorny Lia, Bereczki Zoltán, Oroszlán Szonja, Hajdú Steve, Szabó Győző, Nagy Feró, Király Viktor, Radics Gigi és Király Linda is helyet kapott. A Játékkészítőt 2014. december 27-től egymást követően összesen négy alkalommal adják majd elő a Tüskecsarnokban.

 

Almoddmegacsodat AJatekkeszito

 

"A világ felgyorsult. Színesebb, zajosabb, kaotikusabb lett. A gyerekek már óvodás korban megkapják az első tabletet vagy videojátékot. A mesék szerepét átvették az animációs filmek, a hősökből szuperhősök lettek... – a TulipánTündér Produkció célja egy olyan 21. századi »műmese« életre hívása volt, amiben a magyar és nemzetközi mesetörténet figurái, elemei, toposzai úgy jelennek meg, ahogy azokat még senki nem láthatta" - ajánlják az előadást az alkotók.

 

 

Forrás: ajátékkészítő.hu, Magneoton

 

süti beállítások módosítása