25 éves a Miss Saigon!

Szeptember 22-én a West Enden nagyszabású gálával ünneplik a Miss Saigon 25 éves jubileumát. A londoni előadásra pár perc alatt elkelt az összes jegy.

Pár darab belépőt még a gála napján vásárolhatnak a rajongók. Az online értékesítés csődött mondott, lefagytak azok az oldalak, ahol jegyet vehettek volna a nézők. 18 ezren érdeklődtek a darab iránt, a The Prince Edward Theatre-ben 1700 ember fér el. A jubileumi esten régi és új szereplők egyaránt színpadra állnak majd, az előadást a BBC2 rögzíti és szeptember 28-án tűzi műsorra.

 

1.169630

Eva Noblezada és Alistair Brammer

 

A jelenlegi londoni produkcióban a Professzort Jon Jon Briones alakítja, Kim szerepében Eva Noblezada látható, Christ Alistair Brammer, Ellent pedig Tamsin Carroll játssza.

 

Claude-Michel Schönberg, Alain Boubil és Richard Maltby, Jr. musicaljének alapja a vietnami háború volt. Magyarországon először 1994-ben mutatták be. A darab az 1989-es premier óta elnyerte a Tony-díjat és a Laurence Olivier-díjat is különböző kategóriákban.


"Musicalek jönnek és mennek, de ez a darab maradandó" - írta a Sunday Times, s az újságírónak igaza lett, hiszen a Miss Saigon a tíz leghosszabb ideje játszott zenés előadás között van a mai napig.

 

 

Forrás: Playbill.com, fotó: Broadway.com

 

süti beállítások módosítása