55 ezer üdítős kupakból készült Shakespeare portré

A Miskolci Nemzeti Színház nézők által is támogatott nyári akciója keretében Shakespeare 55 ezer üdítős kupakból készült portréját készítette el, amely októbertől a Szinvapark oldalán lesz látható. Más arculati újításokkal is készültek az új évadra.

 EDV5954

 

Szeptember 7-én avatták fel a miskolci színház új homlokzatát, ami arra hivatott, hogy azt, aki elhalad a színház előtt értesítse az új bemutatókról. Az előadáscímek mellett a szereplők arcképe is kikerül az épületre, óriás portrék formájában. Fontosnak tartják ugyanis, hogy a miskolciak jobban megismerjék a színészeket. Minden új bemutató előtt felkerül az előadás szereplőgárdája a homlokzatra molinó formájában.

 

Új felülettel jelentkezik a színház honlapja is annak ellenére, hogy az előző változat elnyerte az Év kulturális honlapja díjat.

 

 EDV5948

 

A jelenlegi egy modernebb, dinamikusabb oldal, ráadásul számítógépen és mobil telefonon is könnyen olvasható, kezelhető.

A honlap címe is megváltozott. Mostantól kezdve a .eu végződést a .hu váltja. Ezt hirdeti a homlokzat óriásmolinója is. A váltás alkalmából a színház társulata a www.mnsz.hu betűkkel sétált végig a főutcán, a menetet pedig fotósok is kísérték.

 

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

 

süti beállítások módosítása