Jordán Adéllal készített új dalt az Ed Is On

Tasnádi Bence, a Katona József Színház színésze és zenekara, az Ed Is On, jó pár év elteltével ismét stúdióba vonult, hogy Jordán Adél színésznő közreműködésével rögzítse legújabb számát, az Azt kérdezem… című dalt.

 

 

 

A szentendrei Ed Is On 2005-ben alakult igazi gimis bandaként. A kezdeti helyi sikerek, majd az egyetemi, főiskolai tanulmányok alatti pauza után a zenekar 2013-ban reaktiválta magát - a csapat frontembere, énekese és dalszerzője, Tasnádi Bence időközben a budapesti Katona József Színház színészeként helyezkedett el.

 

Az újrakezdés sikerét bizonyítja, hogy a 2013-as Talentométer tehetségkutatón a szakmai zsűri döntése alapján a pop/rock kategória győzteseként jutottak tovább - ekkor már vokalista-fronton Jordán Adéllal kiegészülve, aki állandó vendégként azóta is gyakran közreműködik a koncerteken.

 

edison zenekari

 

Új dalukban azonban Jordán Adél már nem csak vokalistaként színesíti a hangzást, hanem főszerephez jut. A szám egy férfi-női eszmefuttatás, párbeszéd, amely tulajdonképpen arra a szinte költői kérdésre keresi a választ, hogy miért bomlanak fel manapság oly könnyen a kapcsolatok, házasságok; mit nem teszünk meg házasságaink egyben tartásáért vagy éppen mit teszünk azok felbomlásáért.

 

Az Ed Is On Jordán Adéllal kiegészülve legközelebb október 1-én, szerdán lép fel a budapesti Kuplungban, ahol az új dal is hallható lesz. A belépés ingyenes, előttük a szintén szentendrei The Smooks játszik.

 

 

süti beállítások módosítása