Mamma Mia!-fotóversenyt hirdet a Madách

Szeptember utolsó hétvégéjén hármas szereposztásban mutatták be a világhírű ABBA-musicalt. A Madách TV mindhárom premierről beszámolt. Október 10-tól pedig minden zenés előadásra megvásárolhatók a jegyek!

10710807 794567717230745 1113916042541159294 n

Keződik a jegyárusítás

 

Pénteken 10.00 órakor kezdik árusítani a jegyeket a Madáchban az évad minden zenés előadására, többek között a Mamma! Mia musicalre. Az online jegyértékesítés szombaton 12.00 órakor indul. 

 

Milyen volt a hármas-premier?

Választ ad a Madách-tv.

 

Madách TV - Mamma Mia! bemutató I.

 

 

A világon először a Madách Színház és Szirtes Tamás rendező kapott lehetőséget, hogy az eredetitől eltérő rendezői koncepcióval, koreográfiával, díszlettel és jelmezzel mutassa be a Mamma Mia! musicalt.

 

Madách TV - Mamma Mia! bemutató II.

 

 

"Az ABBA dalok önmagukban zseniálisak! Itt a színházban, a próbák alatt nap mint nap hallgatjuk őket: megunhatatlanok és varázslatosak. Ám szerintem a produkció létrehozásában pont a szövegkönyv írója, Catherine Johnson volt az igazán kreatív szellem. Amikor az ember megnézi a darabot és hallgatja a több mint két tucat ABBA slágert, rájön, hogy a dalok olyan tökéletesen illeszkednek a történtbe, mintha ahhoz írták volna. " - mesélte a premier előtt Szirtes Tamás a Színház.hu-nak.

 

Madách TV - Mamma Mia! bemutató - III.

 

 

Versenyt hirdet a Madách

 

Azt, hogy sikere van a Mamma Mia! zenés ráadásának jelzi, hogy a fél nézőtér táncol, a másik fele pedig fotózza. Számukra hirdet versenyt a Madách Színház, szeretnék megtalálni a Nézőtér Legjobb Fotósát.

 

Három képet várnak a Mamma Mia! zenés ráadásáról, ezeket minden nap a Facebook-oldalukon teszik közzé, az évad végén díjazzák a két legjobbat. Közönségdíjat kap a legtöbb like-ot gyűjtő fotós, a társulat díját pedig az kapja, akit a Mamma Mia! szereplőiből alakult zsűri megszavaz. A díjazottakat az évad utolsó Mamma Mia! előadásán Szirtes Tamás rendező vendégül látja a páholyában, majd meginvitálja az évadzáró rendezvényre is.

 

Forrás: Madách Színház, Színház.hu

süti beállítások módosítása