Szeretik a nézők a Zenés Madách Naptárat

Már a jegyársusítás első napján bizonyított a Zenés Madách Naptár: hosszú sorban várakoznak a nézők a Madách Színház előtt, hogy megvásárolhassák jegyeiket az évad zenés előadásaira.

zenes mad. naptar6

 

A Madách Színház ugyanis Magyarországon egyedülálló vállalkozásba fogott: meghirdette a 2014/15-ös évad minden zenés előadását, október 10-től pedig valamennyi előadásra megvásárolhatók a jegyek, egészen a 2015. július 10-i Mamma Mia!-ig, amely az évad utolsó kőszínházi programja lesz. A nézők örömmel fogadták a Zenés Madách Naptárat, és mielőbb szeretnék megszerezni a jegyeket kedvenc előadásaikra.

 

zenes mad. naptar5

 

Az egész évad meghirdetése jelentős szervezési feladat elé állította a színház munkatársait, de mindvégig a nézők érdekeit tartották szem előtt: az új játszási rend alapján pontosan megtervezhetik ők is, mikor és mit szeretnének megnézni a Madách Színházban.

 

zenes mad. naptar4

 

A Madách Színház évek óta nagyobb blokkokban játssza a hatalmas díszlettel rendelkező szuperprodukcióit, úgy mint a szeptember végén bemutatott Mamma Mia!, a Mary Poppins, Az Operaház Fantomja, a Spamalot vagy a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicaleket. A Zenés Madách Naptárnak köszönhetően a nézők is tudják, hogy az évadban melyik musical mikor lesz műsoron.

 

Forrás/Fotó: Madách Színház

 

 

süti beállítások módosítása