Törőcsik is a Maladypét nézi - Kampányolj a társulatért!

A Maladype facebook kampányt hirdet azoknak, akik jártak már valaha a társulat előadásain és elégedetten, élményekkel gazdagodva távoztak.

A társulat közleményéből:

 

2014 márciusától az Ők is a Maladypét nézik című interjúsorozat keretein belül mutatta be a színház elkötelezett, mindennapi működésüket és projektjeiket nagylelkű felajánlásaikkal segítő, a társulat életében aktív szerepet is vállaló támogatóit. Nélkülük nem jöhetett volna létre az "Én is a Maladypét nézem" plakátkampány, amely a társulat közel 15 éves működése során először teremtett lehetőséget arra, hogy a színház megjelenjen a Deák tér, a Kálvin tér és a Nyugati tér metróállomásainak hirdetőfelületein.

 

 

Kisorias 100-DPI 1025-x-50-cm Mari

 

 forrás: Maladype

 

Az október 1. és 31. között zajló kampányban - a közvetlen ajánlás és személyesség jegyében - olyan, a Maladype szellemi pártolói köréhez tartozó értékemberek vállalták a megjelenést, mint Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, Kepes András, író, médiaszemélyiség, Csepeli György, szociálpszichológus, Pásztor Anna, az Anna  & the Barbies alapító-énekesnője, Kiss Tibi, zenész, a Quimby frontembere, Klein Dávid, hegymászó és Huszárik Kata, színésznő. Megtisztelő támogatásukat ezúton is köszöni a társulat!

 

A Maladype felhívása:

 

Ha Te is a Maladypét nézed,

Ha tervezed, hogy Te is a Maladypét fogod nézni,

Ha ismerősen cseng, de még nem tudod, mi az a Maladype,

Ha szeretnéd tudni, mások mit tartanak izgalmasnak a Maladypében,

akkor csatlakozz és játssz velünk!

Mi kell ehhez tenned?

 

"Én is a Maladypét nézem" címmel tölts fel egy képet az üzenőfaladra Facebookon és taggeld be rajta a Maladype Színházat!

Ezen szerepelhet bármi, ami összeköt Téged és a Maladypét: egy közös fotó a társulattal, egy színházjegy, egy előadásunkhoz köthető kellék, a kedvenc maladypés előadásfotód; vagy ha nem jártál még nálunk, gyere el és készíts egy képet előadás után magadról a színészekkel a Bázis tereiben, de akár a városban található plakátjainkkal is megörökítheted magad. Légy kreatív!

 

 

kis tibi

 

forrás: Maladype

 

Írd oda a képhez a neved és hogy mivel foglalkozol!

 

Ezen felül írhatsz bármit az általad feltöltött képről, az első maladypés élményedről, a számodra legemlékezetesebb darabról, idézhetsz egy részletet a kedvenc előadásodból, a színészeinkkel készült interjúkból; vagy ha nem ismersz még minket, írd le, honnan és mit hallottál rólunk!

 

Beküldési határidő: november 15.

 

A beküldők között a november 25-i Platonov előadásunk után kisorsolunk 7 db, bármelyik előadásunkra szabadon felhasználható páros belépőt 3 db, a társulat által dedikált Maladype 10 év/years címmel megjelent könyvészeti különlegességet, mely a Maladype Színház tízéves fejlődéstörténetét mutatja be.

Terveink szerint a játékban résztvevőket az "Én is a Maladypét nézem" közösség tagjaiként a Deák téren kihelyezésre kerülő 1 db óriásplakáton örökítjük meg.

Ha bármilyen kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban, küldj egy privát üzenetet a Maladype Facebook-oldalára!

 

süti beállítások módosítása