Párizsban próbál Mészáros Tibor

Valère Novarina rendezésében lesz vendég a debreceni színész-rendező.

kepzeletbeli1

 Mészáros Tibor a Képzeletbeli operettben

 

A Csokonai Színház 2010 novemberében a francia fővárosban turnézott a Képzeletbeli operett című előadással. Valère Novarina darabját és a debreceni színészeket vastapssal köszöntötte Európa egyik legjelentősebb teátruma, az Odéon Színház közönsége.

 

Az együttműködés következő állomásaként Mészáros Tibor színművész a múlt héten visszatért Párizsba, hogy egy új darabot kezdjen próbálni a svájci-francia szerző-rendezővel. Az Imígyen szóla Louis de Funès című előadás a tervek szerint 2015 tavaszán a budapesti Madách Imre Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM) nyitóelőadásaként debütál, majd a 2015/2016-os évadtól Debrecenben is műsorra tűzik.

 

Addig azonban még Mészáros Tibor a Csokonaiban is tovább dolgozik, ahol az idei szezonban szerző-rendezőként is bemutatkozott az Istent a falra festeni című produkcióval. A színész jövő héten két alkalommal (október 20-án és 21-én) az Első szerelem című Beckett-darab főszereplőjeként lép színpadra, majd novemberben a felújított Prokofjev-opera, A tüzes angyal Mephistójaként mutatkozik be.

 

süti beállítások módosítása