Budapesten vendégszerepel a Harag György Társulat

Október 27-én a József Attila Színházban látható a Harag György Társulat Antigoné című előadása, majd másnap a Ludas Matyi Szatmárban című produkciót tekintheti meg a fővárosi publikum.

 

Nemrég érkezett haza a Csíkszeredában megrendezett VII. Interetnikai Színházi Fesztiválról, máris újabb vendégjátékra készül a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Szophoklész: Antigoné című előadása, ugyanis a Balogh Attila rendezte produkciót a budapesti József Attila Színház látja vendégül.

 

DSC 1676

Antigoné (fotó: Czinzel László)

 

A főváros közönsége 2014. október 27-én, hétfőn 19 órától tekintheti meg a színpadi nézőtérrel játszott előadást, amelyet követően az érdeklődők szakmai kerekasztal-beszélgetésen vehetnek részt a József Attila Színházban. A fórum moderátori szerepét Kulcsár Edit, a Nemzeti Színház dramaturgja vállalta el, aki egyébként korábban a szatmári társulat irodalmi titkáraként dolgozott.

 

Az Antigoné mellett még egy szatmári előadást láthat a József Attila Színház közönsége, mivel október 28-án, kedden, 18 órától a Bessenyei István által színpadra állított Ludas Matyi Szatmárban szintén vendégszerepel a József Attila Színházban.

 

 

süti beállítások módosítása