Egyedülálló színházjegy-automatát helyeztek el a Katonában

Ebben az évadban új és egyedi megoldással bővültek és gyorsultak a színházjegy-vásárlási lehetőségek a Katona József Színházban.

A pénztárban vagy az interneten történő jegyvásárlás mellett − Magyarországon elsőként – már arra is lehetőség van, hogy a nézők színházjegy-automatából váltsák meg jegyeiket az előadásokra.

 

katona automata 38

 

A K:antin Kártyás Kávézó előterében kihelyezett új jegyautomata különlegessége, hogy teljesen készpénzmentes, így nem kell el nem fogadott vagy éppen elnyelt pénzérmékkel, begyűrt vagy elszakított bankjegyekkel bajlódnunk.  A MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával  fizető nézők már nemcsak a pénztárnál, hanem az automatánál történő jegyvásárlásánál is megkaphatják a „MasterCard33” akció keretében nyújtott kedvezményeket, vagyis havonta egy alkalommal 33%-kal olcsóbban válthatnak jegyet egy adott napi nagyszínpados előadásra. További előny, hogy az automatából a pénztár nyitvatartási idején kívül is lehet jegyet vásárolni, bármikor, amikor a K:antin nyitva tart.

 

„Az okos színházjegy-automata üzembe helyezése újabb fontos lépés a MasterCard kártyatársasággal való együttműködésünk történetében: az automata segítségével folytatni tudjuk a nézők kényelmét, a vásárlás és fizetés gyorsaságát szolgáló technológiai innovációk bevezetését”mondta Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója.

 

 

 

Az automatából való színházjegy-vásárláshoz hagyományos bankkártyákat, vagy egyérintéses funkcióval rendelkező kártyát használhatunk. A MasterCard PayPass™ és Maestro PayPass egyérintéses bankkártyákkal a fizetés csupán néhány pillanatot vesz igénybe, hiszen elegendő az erre alkalmas bankkártyát odaérinteni a terminálon látható, egyérintéses fizetést szimbolizáló jelhez. Ötezer forintos értékhatárig pedig még a PIN kód megadása sem szükséges.  

 

„Magyarországon egyre több okos automatával találkozhatunk, amelyeknél interaktív módon, bankkártyával lehet vásárolni. Ez a színházjegy-automata azonban olyan egyedülálló újdonság, amelyre nemzetközi összehasonlításban is joggal lehetünk büszkék” mondta Eölyüs Endre, a MasterCard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

 

katona automata 17

 

Az okos automaták hazai bevezetésében a Katona József Színház mellett élen jár a Budapesti Közlekedési Központ vagy a MÁV Start Zrt., melyeknek jegyautomatáiból egyre több helyen vásárolhatunk menetjegyeket egyérintéses bankkártyával, mindössze néhány pillanat leforgása alatt. Az utóbbi időkben pedig már hűtött üdítőitalt is vásárolhatunk egyérintéses fizetéssel, a Coca-Cola által üzembe helyezett okos italautomatákból.

 

 

 

süti beállítások módosítása