Dráma az oktatásban - Újra módszertani hétvége a Marczin

A Magyar Drámapedagógiai Társaság a Marczibányi Téri Művelődési Központtal együttműködésben az idén 22. alkalommal rendezi meg módszertani hétvégéjét.

 

2014. november 14-15-én A dolgok állása - Dráma az oktatásban címmel 22. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Drámapedagógiai Társaság szakmai hétvégéje. Tréningeken, bemutató órákon, saját élményű foglalkozásokon, színházi nevelési foglalkozásokon és színházi előadásokon vehetnek részt a rendezvényre látogató köznevelésben, közművelődésben dolgozó szakemberek.
 
tarsasag

 

 

Helyszín: Budapest II. kerület, Marczibányi tér 5/A


A foglalkozások létszámkorlátosak, ezért a rendezvényen való részvétel REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

 

A REGISZTRÁCIÓ MENETE:

 

A sikeres (és rövid idő alatt lebonyolítható ) regisztráció érdekében a következőket javasoljuk:

 

- Először célszerű a részletes programot tanulmányozni. Ebben található tartalmi információ minden egyes bemutató óráról, foglalkozásról, színházi (nevelési) előadásról. Érdemes már itt megjelölni, hogy mit választana. FIGYELEM! Az idei évben is több foglalkozás fut párhuzamosan!

 

- Az összes kérdés megválaszolása és a legördülő sávos kiválasztás után a "küldés" vagy „submit” gomb megnyomásával továbbítható (a rendszer visszajelzi, hogy a továbbítás megtörtént!)

 

- FIGYELEM: A regisztráció csak a befizetéssel együtt érvényes!

A lehető legrövidebb időn belül visszaigazoljuk a regisztrációt. Aki három munkanapon belül nem kap erről levelet (e-mailt), kérjük, érdeklődjön telefonon (Kondás Réka, 70/335-39-59)!

 

Amennyiben a későbbiekben kiderül, hogy mégsem tud a programon részt venni, legyen szíves ezt e-mailben jelezni (szdnregisztracio@gmail.com)!


A rendezvény napján jelentkezzen az aulában elhelyezett regisztrációs pultnál, ahol megkapja a befizetésének és regisztrációjának megfelelő belépőt!

 

REGISZTRÁCIÓS DÍJ (egyesületi tag/nem tag):

Péntek: 1.000,- Ft/1.500,- Ft
Szombat: 2.000,- Ft/3.000,- Ft
Bérlet: 2.500,- Ft/4.000,- Ft
Belépés egy fogl.-ra: 800,- Ft

 

FIGYELEM! A korábbi évekhez hasonlóan a zökkenőmentes technikai lebonyolítás - a sorban állás elkerülése - érdekében a részvételi díjat célszerű előre átutalni. Bankszámlaszám: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft., 12001008-01351837-00100005 Raiffeisen Bank, azonosításként kérjük tüntesse fel az "SZDN" rövidítést, a nevét, a dátumo(ka)t!


A befizetés határideje: november 12. (szerda)

 

FIGYELEM! Aki a határidőn túl utal, annak itt helyben meg kell vennie a jegyet és az átutalt összeget visszautaljuk.

 

süti beállítások módosítása