Elkészült Polyák Lilla első szólólemeze

A Most és Mindörökké című album az összes olyan dalt tartalmazza, amely miatt Polyák Lillát az egyik legjobb női hangként tartják számon Magyarországon.

 

Október 10-től megvásárolható az album, melyen szerepel a szóló előadóként áttörést hozó Csináljuk a fesztivált!-győztes "Woman In Love"-tól kezdve a legnagyobb rádiós slágerén, az "Itt és most"-on és a Bűbáj (Enchanted) végefőcím dalaként híressé vált "Ever Ever After"-en, valamint az Eurovíziós slágerein a "Valami más" és a "Karcolás"-on át a legújabb, Rácz Gergővel közös daláig az "Egyetlen szó"-ig minden fontos dala.

 

A tíz felvételből hét, most jelenik meg először CD-n. A kiadványra 3 ünnepi szerzemény is felkerült, így a "Most és Mindörökké" CD karácsonyi ajándék is lehet.

 

polyaklilla-20141001-24-000041-termek

 

Polyák Lilla a Madách Színházban és Budapesti Operettszínházban játszik musical-főszerepeket, de énekesnői karrierjére mindig is szánt időt és energiát.


Már több musical CD-n is közreműködött. 2006-ban jelent meg Janza Katával és Kékkovács Marával közös lemeze, a Mesemusical-Musicalmesék. Énekesi karrierjének fontos állomása volt, mikor 2008-ban megnyerte az M1 Csináljuk a Fesztivált című műsorát a világhírű Woman in Love című dal előadásával.

 

Férjével, Homonnay Zsolttal eddig két közös lemezük jelent meg. A Ketten című albumot 2009-ben adták ki és, hamarosan aranylemez lett. Második lemezük 2010-ben jelent meg Két szív címmel. 2013-ban az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti dalválogatójában Bella Máté, Galambos Attila és Szente Vajk szerzeményével, a Valami más című dallal állt a kamerák elé, 2014-ben pedig Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Homonnay Zsolt Karcolás c. slágerével került a legjobb 30 dal közé.

 

Polyák Lilla színházi előadásai mellett november 11-én Kocsis Tibor vendégeként lép színpadra Pécsett.

 

Forrás: polyaklilla.hu

 

süti beállítások módosítása