Kéthetes turnén az M Studio

Bukarest, Debrecen, Temesvár, Budapest és Jászberény az állomásai az M Studio Mozgásszínház 2014. november 3-14. között zajló turnéjának, melyen sor kerül legújabb, a Barta Dóra által rendezett García Lorca háza című előadásuk budapesti premierjére is.

Bukarestben a FNTI (Festivalul Naţional de Teatru Independent) független színházi fesztiválon november 4-én lesz látható a Kampf című előadás Fehér Ferenc rendezésében.

 

Ezt követően november 7-én Debrecenben a Víg Kamaraszínházban, november 13-án pedig Jászberényben lép fel a társulat a Gemza Péter által színre vitt Mint a fagyöngy című előadással, amelyért a rendező a XXIV. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján a szöveg, a mozgás, a díszlet, a látvány és a hangzásvilág szerves egységét megteremtő munkájáért egyéni díjban részesült.

 

Esetlensegunk foto Rancz Andras

Esetlenségünk krónikája (fotó: Rancz András)

 

Temesváron, november 8-án az Eurothalia Nemzetközi Színházi Fesztiválon a franciaországi rendező, koreográfus és színházpedagógus, Yves Marc által rendezett Esetlenségünk krónikáját játssza az M Studio, november 11-én pedig Budapesten Barta Dóra rendezésében sor kerül a García Lorca háza magyarországi premierjére, melynek helyszíne a Bethlen Téri Színház.


A turné állomásai:

November 4., 20.00: KAMPF (Rendező: Fehér Ferenc.) / Bukarest - FNTI, Teatrul de pe Lipscani
November 7., 19.00: Mint a fagyöngy (Rendező: Gemza Péter) / Debrecen, Víg Kamaraszínház
November 8., 18.00: Esetlenségünk krónikája (Rendező: Yves Marc) / Temesvár – Eurothalia Nemzetközi Színházi Fesztivál, Temesvári Diákművelődési Ház
November 11., 19.30: García Lorca háza (Rendező-koreográfus: Barta Dóra) / Budapest, Bethlen Téri Színház
November 13., 18.30: Mint a fagyöngy (Rendező: Gemza Péter) / Jászberény, Malom Színház

 

 

süti beállítások módosítása