Koltai Róberttel teljes A Játékkészítő szereplőgárdája

Immár teljes A Játékkészítő című zenés szuperprodukció színészgárdája. Az alkotók bejelentették: a "mesék bölcs királyának" szerepét Koltai Róbert alakítja, aki - ígérete szerint - még szakállt is növeszt, hogy minél hitelesebb "öreg király" legyen.

Peti szerepében pedig – egymást váltva - két ifjú színész mutatkozik be: Bauer Gergő és Ujhelyi Barna Balázs.

 

Koltai a kiraly

 

Kicsit szétszórt, konzervatív és nem szereti a változást – ő a "bölcsnek" mondott király, aki persze mégsem teljesen olyan, mint azt a mesékből megszokhattuk.

 

"Szerepem szerint bölcsességem inkább csak haszontalan információk bebiflázásából áll" – meséli Koltai Róbert, aki csatlakozott a - többek mellett – Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Szabó Győző, Pokorny Lia, Hajdu Steve vagy Nagy Feró alkotta illusztris szereplőgárdához.

 

hirek  0032 artiq.hu mesehosok-roadmovie-a-jatekkeszito

 

"Azonnal megtetszett a történet és szívem szerint rögtön igent is mondtam volna a felkérésre, hisz' egy ilyen volumenű, óriási produkcióba nem sokszor kérik fel az embert – mondja a művész, s csupán sűrű naptárja miatt kellett várnia a válasszal. "Mostanra sikerült mindent egyeztetni, úgyhogy semmi akadálya, hogy én is részt vegyek az előadásban. Sőt, még szakállt is növesztek, hogy "öregkirályosabb" legyek" – tette hozzá Koltai, aki nagyon büszke arra, hogy az ő ajánlására választották ki – Bauer Gergő mellett - A Játékkészítő "Petijének" másik alakítójára Ujhelyi Barnát, akivel a szombathelyi színházban ismerkedett meg.

 

"A Weöres Sándor Színházban a Máli nénit rendeztem, abban szerepelt Barnus. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikusan alakítja majd, az olykor rendkívüli dolgokra képes Peti szerepét is"– mondta a Jászai-díjas érdemes művész.

 

 

A musicalt 2014. december 27, 28, 29 30-án Budapesten a Tüskecsarnokban mutatják be. Az előadás egyszerre interaktív mesés kaland és pop musical, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik. A produkció ötlete Illés Gabriellától származik, aki olyan televíziós műsorok készítésében vett részt producerként, mint a Megasztár vagy a Nagy Duett.

 

 

A történet:

 

A királylány, a Háromfejű sárkány, a Kismalac és Hüvelyk Matyi ott kornyadoznak a mesevilágban, és attól félnek, elfelejtik őket. Nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugrani, szép lassan kimentek a divatból.

 

Elhatározzák, hogy felkeresik a híres videojáték-készítő mestert, hiszen ha belőlük is videojáték készülne, talán újra népszerűek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, Petitől, aki mindent tud a videojátékokról, és tanácsokat ad hőseinknek, hogy tudnának modernebbek és trendibbek lenni. Együtt indulnak a Játékkészítőhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek.

 

Forrás: www.ajatekkeszito.hu

 

süti beállítások módosítása