Péter Kata és Kern András a Művészbejáróban

A Vígszínház november 15-i Művészbejárójának vendégei: Péter Kata és Kern András színművészek, valamint Földes Gáborné fodrász, öltöztető.

 

A Vígszínház meghívója:

 

Különleges esték különleges emberekkel! Idén tavasszal rendhagyó beszélgetéssorozatot indítottunk a Házi Színpadon vígszínházi kollégákkal. Minden alkalommal három vendéggel beszélgetünk: két népszerű színésszel, illetve egy olyan kollégával, aki – bár nem áll reflektorfényben – nem kevésbé fontos résztvevője egy előadásnak; titkár vagy a műszak tagja, fodrász vagy öltöztető, gazdasági szakértő vagy nézőtéri dolgozó, azaz „a háttérben” a színház zökkenőmentes működéséért felelős.

 

muveszbejaro

Egy korábbi Művészbejáró (fotó:Szkárossy Zsuzsa, vigszinhaz.hu)

 

Ritka találkozások lehetőségét kínáljuk nézőinknek: kollégáink történetein, személyes élményein, tréfás vagy éppen megindító vígszínházi emlékein keresztül betekintést nyerhetnek színházunk működésébe, múltjába és jelenébe, egy estére bekukkanthatnak a kulisszák mögé, megismerhetik egy előadás előkészületeinek érdekességeit – és még megannyi színes pillanatot, amelyek mind-mind hozzájárulnak ennek a csodálatos épületnek a mindennapjaihoz.

 

Kollégáink történetein, személyes élményein, tréfás vagy éppen megindító vígszínházi emlékein keresztül betekintést nyerhetnek színházunk működésébe, múltjába és jelenébe, bekukkanthatnak a kulisszák mögé és megismerhetik egy előadás előkészületeinek érdekességeit. A beszélgetést Deres Péter dramaturg vezeti.

 

A november 15-i Művészbájáró 19:30-kor kezdődik a Házi Színpadon.

 

Forrás: vigszinhaz.hu

 

 

süti beállítások módosítása