A Győri Filharmonikusokkal lép fel Szulák Andrea

December 28-án vasárnap 19.30-kor Szulák Andrea és a Győri Filharmonikus Zenekar közös koncertet adnak a Pesti Vigadóban.

 foto

 

Szulák Andrea EMeRTon díjas énekes, színész együttműködése a Győri Filharmonikus Zenekarral tavaly kezdődött és az első találkozást egyből országos turné követte. A közös munka idei, utolsó koncertjét 2014. december 28-án este a Pesti Vigadóban tartják. Szulák Andrea a sikerekben gazdag évét egy exkluzív fellépéssel, egy ünnepi hangulatú koncerttel zárja.

 

Az énekes-színésznő életének meghatározó állomásaihoz kötődő, számára fontos dalokat, be nem teljesült vagy éppen valóra vált álmait öltöztette nagyzenekari hangszerelésbe, amelyek között kedvenc szerepeiből éppúgy ízelítőt ad majd, mint francia sanzonokból, de pop-zenei különlegességekre is számítani lehet. Mindez persze az évszaknak és az ünnepnek megfelelő köntösbe bújtatva.

 

A világsikerek nagyzenekari kísérettel, Szulák Andrea és a Győri Filharmonikusok előadásában, a város szívében, a Pesti Vigadóban Silló István vezényletével kerül színre.

 

süti beállítások módosítása