Gazdát keres Johnny, a színészkutya

Az Egerek és emberek című Steinbeck színmű premiere november 28-án lesz a Békéscsabai Jókai Színházban. Az előadás kapcsán "kutyaválogatást" tartott a teátrum, a szerencsés kiválasztottnak pedig gazdit keresnek.

 

A Jókai Színház felhívása:

 

A Candy kutyája szerepére több önként jelentkező is akadt a Csabai Állatvédők Gyepmesteri telep és kutyamenhelyén, ahová több alkalommal is ellátogatott Pataki András, az előadás rendezője. A különleges feladatra olyan kutyára volt szükség, aki nyitott az emberekre, jól tanítható, aranyos, játékos, de fegyelmezett. Hosszas mérlegelés után a Jókai Színház stábja úgy döntött, hogy Johnny lehet a szerencsés kiválasztott.

 

Johnny

Fotó: Ragány Misa


Úgy tűnik, hogy Johnny minden kritériumnak megfelel. Ahogy megérkezett a színházba, bele is vetette magát a munkába: már az első napján fegyelmezetten próbált és böngészte a próbatáblát, hogy le ne késsen a következő jelenetről. Az viszont egy kis zavart okozott, amikor megugatta a saját tükörképét a próbateremben.


A társulat tagjainak gyorsan a szívébe lopta magát az aranyos kutyus, mindenki szerint igazán tehetséges és sokra hivatott. Jól érzi magát a színházban, de keresik azt a kedves színház- és kutyabarátot, akinél igazi otthonra lelhet Johnny, Békés megye első számú színészkutyája.

 

Olyan gazdajelöltek jelentkezését várják, akik vállalják, hogy a jövő heti bemutatóig rendszeresen elhozzák őt a próbákra, majd pedig az előadásokra. Az örökbefogadónak természetesen két főre szóló tiszteletjegy jár a bemutatóra és a teátrum vezetősége egyéb ajándékokat is kilátásba helyezett.

 

A gazdik jelentkezését a 20/510-0322-es telefonszámon, vagy a raganymisa@jokaiszinhaz.hu e-mail címre várják, addig is rendszeres önálló blog bejegyzéssel jelentkezik Johnny a jokaiszinhaz.hu oldalon.

 

 

süti beállítások módosítása