Pici Bonbon - Góbi Rita táncakcióra készül

Góbi Rita táncakcióval ajándékozza meg a legkisebbeket.

mese fotoPiti Marton 

 

December 18-án délután 4 órakor a Károly körúti Városháza Parkban található Üvegházban mutatja be Góbi Rita a Pici bonbon című legkisebbeknek szóló táncakcióját.

 

A Pici bonbon egy interaktív dobozolási akció, amelynek középpontjában a tánc és a meglepetés öröme van. Az előadás játékos módon mutatja meg a kisebbek és a még kisebbek számára, hogy nem az ajándék nagysága vagy értéke a fontos, hanem az ajándékozás gesztusa. Az ajándék, egy különleges kapcsolatot képez az ajándékozó és az ajándékozott között. Az adás gesztusa fontos, és adni nem csak tárgyat, hanem élményt is lehet.

 

Góbi Rita ebben az előadásában a tánc átadásának gesztusára, a mozgásra és az apró csodák fontosságára hívja fel a figyelmet, úgy hogy közben mindenki együtt mozog és együtt fedezi fel az előadás világának rejtett kincseit. A különleges akciónak a központja az a Földi Kinga által tervezett titkos láda, amely színes mégis rejtelmes és sok meglepetés tartalmaz.

 

Gyulai Csaba zenéjével pedig nem csak karácsonyi hangulatot szeretne teremteni, hanem játékos ritmusaival mindenkit moccanásra ösztönözne.

 

 

PICI BONBON

2014. december 18 16.00

 

Az előadásra a belépés ingyenes. 

www.gobirita.hu

 

süti beállítások módosítása