Asztali naptárral jelentkezik a Vörösmarty Színház

Heti bontású színházi asztali naptárral jelentkezik a Vörösmarty Színház a teátrum színészeinek és táncosainak portréfotóival, és az előadások pillanatképeivel.

A Vörösmarty Színház karácsonyi ajánlata:

 

Remek ötleteink vannak karácsonyra! Lepje meg az egész családot Família és Vastaps bérlettel, vagy vásároljon ajándékutalványt, amely bármelyik előadásunkra beváltható. Idén először pedig asztali naptárral is megajándékozhatja szeretteit.

 

 

NAPTÁR - TEGYEN AZ ASZTALÁRA SZÍNHÁZAT!

Hogyan lehet igazán színházban gazdag minden napja az új évben? Ha asztali naptáráról a Vörösmarty Színház művészei mosolyognak önre! A 2015-ös évre szóló naptárunkon színművészeink portré- és előadásfotói színesítik mindennapjait. A naptár 1995 forintért vásárolható meg jegyirodánkban és az Alba Plazában a Vörösmarty Színház jegyértékesítő pultjánál.

 

2015 naptar-3

 

FAMÍLIA BÉRLET

Két nagyszerű családi musicalt tartalmaz a Família bérletünk. 9-től 99 éves korig ajánljuk A padlás című musicalt, amelyet Lendvai Zoltán rendez színházunkban. Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig című regényének musical változatát a Veszprémi Petőfi Színház előadásában mutatjuk be. Töltse együtt a család a szombat délutánt! Az előadások szombaton 15 órakor kezdődnek. A Família bérlet – helytől függően – 4600, 4900 és 5300 forintba kerül.

 

VASTAPS BÉRLET

Vastaps bérlet a 2013/2014-es évad nagysikerű, vidám produkcióit tartalmazza. Nevessünk újra jót a My Fair Lady, a Furcsa pár – női változat és az Indul a bakterház című előadásokon! Mivel ez egy „outlet” bérlet, az ára is igen kedvező: páholyba 6500 forintért, a zsöllyébe 6000 és 5500 forintért vásárolható meg a három előadást tartalmazó bérlet.

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

A Vörösmarty Színház ajándékutalványa 3000 és 5000 forintos címletekben vásárolható meg jegyirodánkban, és a 2014/2015-ös évad végig bármely saját előadásunkra beváltható.

 

CSILLAGFÉNY BÉRLET

Legújabb bérletünk a Vígszínház két nagyszerű előadását, a Sylviát és a Játszd újra, Sam! című vígjátékot tartalmazza.

 

A Vörösmarty Színház karácsonyi bérlete 4600, 4900 vagy 5300 forintért vásárolható meg.

 

Forrás: vorosmartyszinhaz.hu

 

 

süti beállítások módosítása