Ezüstvasárnapi programokkal vár a Weöres Sándor Színház

A szombathelyi Weöres Sándor Színház 2014. december 14-én, Ezüstvasárnap három programra várja látogatóit.


A Stúdiószínpadon 10 órakor kezdődik a Balogh József Öröksége Alapítvány immár hagyományos versmondó találkozója középiskolásoknak.
A rendezvényt dr. Puskás Tivadar polgármester nyitja meg. A belépés díjtalan.

15 órától 18 óráig adventi délutánra várják a gyerekeket és szüleiket. Az események párhuzamosan zajlanak: az érdeklődők csoportos színházbejáráson vehetnek részt.Indulások: 15.30 és 16.30 órakor. "Túravezető": Balogh János és Kálmánchelyi Zoltán. A gyerekek karácsonyi barkácsoláson ügyeskedhetnek, és többek között Fekete Lindával, Szabó Róbert Endrével és Varga Dórával  énekelhetnek együtt. Bújjon a bőrünkbe! címmel jelmezes fotózási lehetőség lesz a TV Stúdióban.

 

wssz

"Rolika-küldetés" - próba (fotó: wwssz.hu)

 

16 órakor kezdődik a Dóra, a nagy felfedező című jótékonysági gyermekműsor a Nagyszínpadon Varga Dóra, Balogh János, Fekete Linda, Kálmánchelyi Zoltán, Ostyola Zsuzsa, Horváth Ákos, Szabó Róbert Endre és Kecsa Móri Csaba részvételével. A színészek között feltűnik Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója is, aki ezúttal a Vén morcos Manót alakítja.

 

A közel egy éve működő Csodák Márpedig Vannak Alapítvány hátrányos helyzetű és beteg gyerekek kéréseit teljesíti. Az egyik első kívánság Erdélyi Rolikától - nemrég csontvelő átültetése volt - érkezett, aki szeretne találkozni a kedves mesefigurával, Dórával, a Dóra, a felfedező című meséből. Ez az álom ezen a napon teljesül!

 

Az adventi délután 17.30 órakor nyereményjátékkal zárul: azok a nézők, akik már rendelkeznek a 2014/15-ös szezon tavaszi bérletével vagy az egész évadra szóló bérlettel, és azt a nyílt napon bemutatják, sorsoláson vesznek részt. (Szükséges a személyes részvétel!) A sorsoláshoz való részvételhez az információs pultnál kell személyesen regisztrálni érkezéskor. A fődíj egy táblagép, amelyet a Computer Brothers Kft. ajánlott fel.

 

Zárásként minden látogató karácsonyi meglepetést kap!

 

Forrás: Weöres Sándor Színház

 

 

 

süti beállítások módosítása