Fergeteges bál Sissi udvarában (x)

Egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány szerelmi háromszöge áll az ExperiDance és a 100 Tagú Cigányzenekar táncshow-jának középpontjában. A Fergeteges decemberben is látható a RaM Colosseumban.

fergeteges 2

 

 

Az ExperiDance ajánlója:

 

A Sissi-ként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült.

 

 

A boldogságot és a szerelmet a legenda szerint Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be…

 

fergeteges 1

 

A Sissi-Andrássy szerelem ihlette az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar közös produkcióját. A táncdráma hősei a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait táncolják el.


A szerelmes találkozások és elválások egy pompázatos bálon történnek, ahol a Száz Tagú Cigányzenekar szólistái húzzák a talpalávalót. A zenekar 2014 márciusától hivatalosan is hungarikum.

 

ExperiDance: Fergeteges - A királyné, a gróf és a cigánylány

2014.12.20. 15:00, 19:00

RaM Colosseum

Forrás: ExperiDance

 

süti beállítások módosítása