Családi napot rendez a nyíregyházi színház

Immár második alkalommal várja az érdeklődőket rendkívüli családi napra 2015. január 5-én 10:00 és 13:30 között a nyíregyházi Móricz Zsigmond Szíház.

A Móricz-korabeli játszóházban megelevenednek majd a XX. század eleji gyerekjátékok és kézműves foglalkozások. Lesz kukoricafosztás, csuhébaba-készítés, csutkavár-készítés, csutkababa-készítés, rongylabdakészítés, papírbárány-készítés, ördöglakat-készítés.

 

gyerek

 

A vállalkozó kedvűek jelentkezhetnek a népi táncház-foglalkozásra, valamint a zenés gyerekfoglalkoztatásra, ahol a Teátrum színművészei és táncosai avatják be az érdeklődő gyerekeket a népi hagyományos művészetekbe.

 

Az eseményen fellép a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola énekkara, akik a vegyes népzenei csokor előadása mellett hangszerbemutatót is tartanak.

 

A programra december 27-28-án lehet regisztrálni a moricz135@moriczszinhaz.hu email-címen. A jelentkezőktől azt kérik, hogy a népi táncházra és a zenés gyerekfoglaltoztatásra külön iratkozzanak fel!

A rendezvényre korlátozott számban lehet jelentkezni! A program 4-től 12 éves korig ajánlott!

 

Együttműködő partnerek: Sóstói Múzeumfalu, Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola. A programsorozat főtámogatója a Szabolcs Takarékszövetkezet.

 

Forrás: Móricz Zsigmond Színház

 

 

süti beállítások módosítása