350. alkalommal látható az Osonó előadása

December 28-án játssza 350. alkalommal az Osonó az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című nagysikerű előadását.

A Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa programsorozat részeként december 28-án, vasárnap, 18 órakor a Kamarateremben kerül sor az ünnepi 350. előadásra. A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista előadást először 2011. május 21-én láthatta a közönség, és azóta 3 kontinens 18 országának 129 településén mutatta be a társulat. A produkció eddig 7 nemzetközi fesztiválon képviselte Kelet-Európát.

 

 

A társulat két állandó színésze, Mucha Oszkár és Daragics Bernadette a kezdetektől benne van az előadásban. Rajtuk kívül mindeddig 22-en működtek együtt az előadásban, közülük három thaiföldi színész is. A 350 előadás alatt, 350 liter tej és 700 banán fogyott el fogyókellékként.

 

osono

Ahogy a víz tükrözi az arcot (forrás: Osonó)

 

Az előadásban a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, így a magányos gyerek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat. Hosszú beszélgetések, interjúk és egyéni megnyilatkozások eredménye a közös forgatókönyv alapján készült produkció, amellyel jövő év elején egy 5 hetes európai turnéra indul a társulat.

 

ososno2

Ahogy a víz tükrözi az arcot (forrás: Osonó)

 

Ahogy a víz tükrözi a arcot

Szereplők: Bilibok Apollónia, Dani Karola, Daragics Bernadette, Kerekes-Salamon Csilla, Mucha Oszkár, Bene Ervin/ Kósa Tamás  

Technika: Bernát Szilárd   

Videó: Stibál Róbert   

Rendező: Fazakas Misi

 

Forrás: Osonó

 

süti beállítások módosítása