Ünnepi koncerttel zárja az évet Szulák Andrea

Világsikerek ünnepi hangulatban - ez a címe Szulák Andrea és a Győri Filharmonikus Zenekar közös koncertjének, amelyet december 28-án, a Vigadóban tartanak.

vigado szulak

 

Szulák Andrea EMeRTon díjas énekes, színész. Nevét és hangját egy ország ismeri, pályafutása során számtalan alkalommal állt színpadra, több műfajban is bizonyította tehetségét a könnyűzenétől a színházi produkciókig. Együttműködése a Győri Filharmonikus Zenekarral tavaly kezdődött, bár ismerettségük még régebbere nyúlik vissza, arra az időszakra, amikor Szulák Andrea a Győri Nemzeti Színházban játszott. Az újbóli egymásra találásból, még az elmúlt évben, rögtön országos turné született.  A közös munka idei, utolsó állomásához érkezik a Vigadóban, december 28-án. A művésznő gazdag és izgalmas évét egy igazán exkluzív fellépéssel zárja, méghozzá az ünnepi hangulat jegyében.

 vigado szulak vag

 

Szulák Andrea a mostani koncertre életének meghatározó állomásaihoz kötődő, számára fontos dalokat, be nem teljesült, vagy éppen valóra vált álmait öltöztette nagyzenekari hangszerelésbe, melyek között kedvenc szerepeiből éppúgy ízelítőt ad majd, mint francia sanzonokból, de pop-zenei különlegességekre is hallhat a közönség. Mindez persze az évszaknak és az ünnepnek megfelelő köntösbe bújtatva.

 

A világsikerek nagyzenekari kísérettel, Szulák Andrea és a Győri Filharmonikusok előadásában, a tél egyik legvarázslatosabb koncertje lesz a város szívében, a Vigadóban.A Győri Filharmonikusokat Silló István vezényli.

 

 

 

süti beállítások módosítása