Karácsonyi ajándék lett Johnny, a színészkutya

Az Egerek és emberek című Steinbeck színmű november óta látható a Békéscsabai Jókai Színházban. Az előadásba a menhelyről beválogatott Johnny kutya végre megtalálta gazdáját.

 

A békéscsabai állatmenhelyről Pataki András rendező által kiválasztott Johnny novemberben került a Békéscsabai Jókai Színházhoz. Azóta már több alkalommal játszotta az Egerek és emberek című előadásban Candy kutyájának szerepét Kovács Frigyes Jászai-díjas színművész „partnereként".

 

johnny sanyi

Fotó: jokaiszinhaz.hu


Johnny miközben próbált, játszott és a gazdáját kereste, országos hírnévre tett szert: több nyomtatott és elektronikus média felület is foglalkozott vele, a színház honlapján vezetett blogját pedig ezrek olvasták. Végül sikeres lett a Jókai Színház kezdeményezése: sikerült gazdát találni a menhelyi kutya számára.

 

A békéscsabai Nagy Sándor úgy döntött, hogy Johnny a legmegfelelőbb karácsonyi ajándék édesanyja, Erzsike néni számára, mivel a korábbi házi kedvenc nemrégiben távozott az örök vadászmezőkre. Nagy Sándor azt is felajánlotta, hogy a további előadásokra behozza Johnny-t a munkahelyére.

 

Forrás: jokaiszinhaz.hu

 

 

süti beállítások módosítása