Művészbejáróval indul az év a Vígben

A január 3-i Művészbejáró vendégei: Tornyi Ildikó, Tahi Tóth László színművészek és Földes László kellékes.

vigkep

 

A Vígszínház ajánlója a beszélgetés elé:

 

Kollégáink történetein, személyes élményein, tréfás vagy éppen megindító vígszínházi emlékein keresztül betekintést nyerhetnek színházunk működésébe, múltjába és jelenébe, bekukkanthatnak a kulisszák mögé és megismerhetik egy előadás előkészületeinek érdekességeit. A beszélgetést Deres Péter dramaturg vezeti.

 

Különleges esték különleges emberekkel! Idén tavasszal rendhagyó beszélgetéssorozatot indítottunk a Házi Színpadon vígszínházi kollégákkal. Minden alkalommal három vendéggel beszélgetünk: két népszerű színésszel, illetve egy olyan kollégával, aki – bár nem áll reflektorfényben – nem kevésbé fontos résztvevője egy előadásnak; titkár vagy a műszak tagja, fodrász vagy öltöztető, gazdasági szakértő vagy nézőtéri dolgozó, azaz „a háttérben” a színház zökkenőmentes működéséért felelős. Ritka találkozások lehetőségét kínáljuk nézőinknek: kollégáink történetein, személyes élményein, tréfás vagy éppen megindító vígszínházi emlékein keresztül betekintést nyerhetnek színházunk működésébe, múltjába és jelenébe, egy estére bekukkanthatnak a kulisszák mögé, megismerhetik egy előadás előkészületeinek érdekességeit – és még megannyi színes pillanatot, amelyek mind-mind hozzájárulnak ennek a csodálatos épületnek a mindennapjaihoz. 

 

Szeretnénk, ha a Vígszínházba-járás nemcsak kitüntetett, ünnepi alkalmat jelentene, hanem egy könnyed, tereferélős találkozást, felszabadult barátkozást is, ahol nézőink is bátran kérdezhetnek vendégeinktől.


A beszélgetéseket Deres Péter, színházunk dramaturgja vezeti.

 

süti beállítások módosítása