Volt egy-két este... - Színészek idézik meg Cseh Tamást

A Vodku fiai január 21-én a MoM Kulturális Központban idézi meg az énekest Nagy-Kálózy Eszter, Tompos Kátya, Jordán Adél, Hámori Gabriella, Rudolf Péter és Keresztes Tamás közreműködésével.

cseh tamas vodku

 

A Vodku fiai így ajánlják az estét:


„2010 hideg telén összeültünk egy pesti kocsmában, kézbe vettük a gitárt, a bőgőt, a hegedűt, és Cseh Tamás dalait énekeltük. Megszólalt a Budapest, a Krakkói vonat, a Hatvanas évek, és tucatnyi más, felejthetetlen dal. Jó volt elmerülni ebben a másik valóságban, és reggel, kabátban ébredve az ágyon még ott csengett a fülünkben, hogy „talán volt egy-két este...”

 

 

A Vodku fiai 2010 óta időről-időre összegyűlnek, hogy barátaik körében újra eljátsszák a dalokat, amelyek nélkül más lenne ez a város, és mások lennének a lakói is. Nem öltönyben-nyakkendőben, nem csillogó színpadon, nem szimfonikus zenekarral, hanem ahogy egykor szóltak: közel egymáshoz, és közel azokhoz, akik hallgatják. Mert Cseh Tamás dalai közelebb hoznak. Amíg ezt tudjuk, addig mindig lehet egy-két este…

 

Január 21-én este 8-tól például a XII. kerületben, a MoM Kulturális Központ falai között, a Get Closer koncertsorozat keretén belül.

 

Vodku fiai

 

A dalokat előadják a Vodku fiai:
Bata István – gitár, ének
Szabó Árpád – hegedű, mandolin, ének
Takács Szabolcs – gitár, nagybőgő
valamint
Bede Sarolta – ének, harmonika
Mózes Tamara – zongora, ének
Jobbágy Bence – gitár
Bakos Csaba – ütőhangszerek
Nemes János – fuvola, kaval, basszusklarinét, szaxofon
Vázsonyi János – szoprán- és altszaxofon


és barátaik:
Nagy-Kálózy Eszter, Tompos Kátya, Jordán Adél, Hámori Gabriella, Rudolf Péter, Keresztes Tamás

 

Jegyvásárlás: getcloserconcerts.com
Jegyárak: 5500 Ft., 4500 Ft., 3500 Ft.
Jegyek kaphatók az Interticket hálózatában, a mom.jegy.hu-n, valamint a MOMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) is.

 

süti beállítások módosítása